smaller reset larger        English  Dutch (Translator)  Dutch

Hoofdmenu

Alle tijden zijn in GMT +1 (DST) :: De tijd is nu 1:45 am.

Submenu

Artikel gegevens
Artikel ref.
9851-IOCM-0517
Aangemaakt door
Joop Selen
Aanmaakdatum
Sat, 12th Mar 2011

(Kwijt?)

Een bestand herstellen dat in quarantaine is geplaatst

Vraag

Hoe herstel ik een bestand welk in quarantaine is geplaatst?

Antwoord

Beschrijving

Als bestanden worden gescand, worden ze vergeleken met bekende bedreigingen. Er worden ook heurististiche technieken gebruikt om ongebruikelijk gedrag te ontdekken. Als een bestand niet overeenkomt met een bekende bedreiging, maar ongebruikelijk en mogelijk bedreigend gedrag vertoont, wordt Artemis-technologie gebruikt om de bedreiging of het onbekende bestand te evalueren. Als een bestand onveilig wordt bevonden, wordt het in quarantaine geplaatst om uw computer te beschermen.

Als u vindt dat dit ten onrechte is gedaan, kunt u het bestand herstellen door de stappen hieronder uit te voeren.

Oplossing

1. Dubbelklik op het pictogram M in uw taakbalk.
  2. Klik op Navigation (Navigatie).
  3. Klik op de koppeling Quarantined and Trusted Items (In quarantaine geplaatste items en vertrouwde items).
  4. Klik op de la Quarantined Items (In quarantaine geplaatste items).

5. U kunt nu op Restore (Herstellen) klikken om het bestand te herstellen.

U kunt ook andere acties met het bestand uitvoeren:

• Klik op Delete (Verwijderen) om het bestand permanent te verwijderen.
  • Klik opSend to McAfee (Naar McAfee sturen) om het bestand naar McAfee Labs te sturen voor nader onderzoek.

Hoe nuttig was dit artikel?      (Classificatie: 0    stemmen: 0)

Selecteer een classificatie

Article Comments

Op het moment zijn er geen opmerkingen.